Abonnementen

Kom jij vaker bij Arbie’s Strandbad? Waarom zou je dan elke dag een nieuw ticket kopen? Kies voor ons Strandbad-abonnement en zwem het hele seizoen zo vaak als je wil voor één vaste prijs!

Soort abonnementen

 • Regulier abonnement
  € 55,00 p.p.
  Abonnement voor een een kind of volwassene van 4 jaar of ouder.
 • Gezinsabonnement
  € 130,00
  Een gezinsabonnement is geldig voor maximaal 4 personen, waarvan minimaal 1 persoon 21 jaar of ouder is.
 • Extra 5e of 6e persoon gezinsabonnement
  € 32,50 p.p.

Abonnementen afsluiten 2019

Zowel nieuwe abonnementen afsluiten of abonnementen verlengen van 2018  is super easy!

Abonnementen

Kom jij vaker bij Strandbad de Rauwbraken? Waarom zou je dan elke dag een nieuw ticket kopen? Kies voor ons Strandbad-abonnement en zwem het hele seizoen zo vaak als je wil voor één vaste prijs!

Huisregels & Toezicht

Bij Strandbad de Rauwbraken zijn we er altijd op gericht om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen. Daarom zijn er enkele huisregels van kracht. Geen zorgen, we staan niet continu met een wijzend vingertje achter je, maar willen er wel voor zorgen dat niemand iets overkomt. Om de veiligheid te garanderen, is er een in het Strandbad een speciale toezichtzone aangewezen. Buiten deze zone is er dus géén toezicht. Houd dit dus even in je achterhoofd als je besluit een verfrissende duik te nemen in dit gebied.

Kom je zwemmen met kids onder de 10 jaar? Houd ze dan altijd zelf goed in de gaten! Onze life guards houden uiteraard ook een oogje in het zeil, maar zij kunnen helaas niet overal tegelijk zijn. Daarnaast zijn zwemvleugeltjes en/of andere drijfmiddelen verplicht voor kinderen zonder zwemdiploma. Zo genieten zij veilig van hun middag vol waterplezier!

CU @deRauwbraken!

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Wat moet ik nu doen?

Als je alleen het wachtwoord bent vergeten dan kun je bij het inlogscherm op wachtwoord vergeten klikken zodat je deze naar je email adres krijgt toegestuurd. Ben je de gebruikersnaam vergeten, welke in de meeste gevallen je email adres is, mail dan naar abonnement@rauwbraken.nl. Wij zullen z.s.m je gebruikersnaam met wachtwoord toesturen, zodat je kunt inloggen en je eigen wachtwoord kunt invullen/veranderen.

Mijn pas is kwijtgeraakt, wat moet ik nu doen?

HMMM dat is jammer. Dit jaar zullen wij de ‘verloren’ passen voor onze rekening nemen bij het verlengen van een abonnement uit 2018. Mochten na het overhandigen van de pasjes alsnog passen kwijt raken of onherstelbaar kapot gaan, rekenen wij 7,50 per pas. Stuur een mailtje naar abonnement@rauwbraken.nl op het moment dat je passen mist. Overigens worden de passen die kwijt zijn gedeactiveerd en zullen niet meer geldig zijn.

Kom je er niet uit?

Mocht je er niet helemaal uit komen, lees eerst onderstaande FAQ’s. Mocht je er dan alsnog niet uitkomen, mail abonnement@rauwbraken.nl.

Tot wanneer is mijn abonnement geldig?

De abonnementen zijn geldig vanaf 19 april tot en met 31 augustus.