Abonnementen

Kom jij vaker bij Strandbad de Rauwbraken? Waarom zou je dan elke dag een nieuw ticket kopen? Kies voor ons Strandbad-abonnement en zwem het hele seizoen zo vaak als je wil voor één vaste prijs!

Soort abonnementen

 • Regulier abonnement
  €100,-
  Abonnement voor een een kind of volwassene van 4 jaar of ouder.
 • Gezinsabonnement
  €220,-
  Een gezinsabonnement is geldig voor maximaal 4 personen, waarvan minimaal 1 persoon 21 jaar of ouder is.
 • Extra persoon abonnement
  €55,-
  Bij het afsluiten van een gezinsabonnement kun je een 5e en 6e persoon extra toevoegen.
 • Kids 0-3 jaar
  Gratis
  Kinderen tot en met 3 jaar mogen bij ons lekker gratis zwemmen en hebben dus geen abonnement nodig

Abonnement verlengen

Vorig jaar een abonnement gehad?
Je kunt je dit eenvoudig verlengen via onze portal.

Nieuw abonnement afsluiten

Nog geen abonnement bij Strandbad de Rauwbraken?
Een nieuw abonnement bestellen is super easy!

Abonnementen

Kom jij vaker bij Strandbad de Rauwbraken? Waarom zou je dan elke dag een nieuw ticket kopen? Kies voor ons Strandbad-abonnement en zwem het hele seizoen zo vaak als je wil voor één vaste prijs!

Huisregels & Toezicht

Bij Strandbad de Rauwbraken zijn we er altijd op gericht om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen. Daarom zijn er enkele huisregels van kracht. Geen zorgen, we staan niet continu met een wijzend vingertje achter je, maar willen er wel voor zorgen dat niemand iets overkomt. Om de veiligheid te garanderen, is er een in het Strandbad een speciale toezichtzone aangewezen. Buiten deze zone is er dus géén toezicht. Houd dit dus even in je achterhoofd als je besluit een verfrissende duik te nemen in dit gebied.

Kom je zwemmen met kids onder de 10 jaar? Houd ze dan altijd zelf goed in de gaten! Onze life guards houden uiteraard ook een oogje in het zeil, maar zij kunnen helaas niet overal tegelijk zijn. Daarnaast zijn zwemvleugeltjes en/of andere drijfmiddelen verplicht voor kinderen zonder zwemdiploma. Zo genieten zij veilig van hun middag vol waterplezier!

Tot snel bij De Rauwbraken!

Veelgestelde vragen

Kids tot en met 3 jaar kunnen lekker gratis bij ons zwemmen. Vanaf dat ze 4 jaar zijn, hebben ze een dagticket of abonnement nodig.

Sinds 2020 werken wij met nieuwe passen. Je kan dus gewoon inloggen met het account dat je vorig jaar hebt aangemaakt. Mocht je de inloggegevens vergeten zijn dan kun je klikken op de knop “wachtwoord vergeten” in ons portaal.  Kom je er nog niet uit dan kun je altijd mailen naar abonnement@derauwbraken.nl

Vanaf 2020 zijn de uitgegeven passen voor meerdere jaren te gebruiken. Mocht je je pas toch kwijt zijn, dan maken we een nieuwe voor je aan tegen een vergoeding van 7,5 euro per pas aan de balie bij de ingang.

De abonnementen zijn geldig tijdens onze openingstijden. Deze openingstijden vind je hier. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een mailtje op abonnement@derauwbraken.nl dan helpen wij je verder!